1.7.13

SOMMERFORKÆLELSE...



Når der er danske jordbær i butikkerne eller gang i selv-pluk-markerne, så får vi jordbær HVER dag. 

De allerfleste dage "bare" med fløde eller mælk. Men andre dage bliver der kælet lidt mere for dagens jordbær-ret. 

En lørdag eftermiddag blev der bygget en lille kage. 

En Oopsie fra Madbanditten.dk
Lidt kokosmør på oopsien
En god klat græsk yoghurt
Søde jordbær
Hakkede mandler
Frisk mynte 

Der er masser af muligheder for at smagssætte yoghurten. Det indlysende valg ville være vanillekorn men også lakrids, hakket basilikum, revet appelsinskal, ristet kokos eller mørk chokolade...

1 comment:

  1. Kære Anne, det var da en fantastisk ide med den her madblog - og tak for den. Når man nu er den der står for at udtænke menuer i familien, så er det dejligt med SÅ god hjælp...glæder mig til at spise mere af "din" mad med min familie. Dejlig sommer til dig og dine. Kh Camilla

    ReplyDelete