8.7.13

DET SURE MED DET SØDE...



Og det salte.
Og det let bitre.

Jeg har nærmest fået kastet en Umami-salat sammen her. Alle de forskellige smage spiller herligt sammen og en gaffel med lidt af det hele giver mange fine smagsnuancer i munden. 

Og så er den da også sommerfin og dekorativ, synes jeg...

I salaten er der:

Rå blomkål
Soyabønner
Melon (Hvis man ikke vil ha' frugt, så evt agurk i stedet)
Forårsløg
Feta
Masser af dild og persille
Citronsaft
Olivenolie

Jeg gav salaten et lille drys flagesalt på toppen, da fetaen ikke var ret salt, så det måtte til. Men bare et lille drys. 

I det hele taget vinder mange salater i smag, hvis de får lidt salt. Prøv det. 

Salaten her vil passe fint til lyst kød. Også hvis det er grillet. Men jeg tænker ikke, at der så skal være meget marinade på kødet, det ville kunne skrue for meget ned for nuancerne i salaten.
Men kylling, gris og helt sikkert også ristet fisk vil være godt...

2 comments: