Sprøde gode spætter.
Paneret i sammenpisket æg og en blanding af revet ost og sesamfrø.
De blev stegt i smør over middel varme med friskkværnet peber og flagesalt på toppen.
Sammen med fisken fik vi en sprød salat og stegte brune marksvampe. Et rigtigt sommermåltid på denne smukke og meget varme julidag.
Sprød salat af kål og squash
Til 4 pers
1 squash revet mellemfint på foodprocessoren.
1/2 fintsnittet spidskål
1 bundt dild
1 håndfuld salte peanuts
Dressing af
Saften af 1 lime
Lige så meget olie som limesaft
1/2 tsk kokossukker
1 tsk flagesalt
1 fed hvidløg
1 tsk chiliflager
Skøn salat til fisk men den ville også være god til en frikadelle eller et stykke stegt kylling.
Jeg vil anbefale, at man henter sig et stort bundt struttende dild hos sin grønthandler og ikke lader sig spise af med den lille dusk i rockwool fra supermarkedet. Der er SÅ stor forskel på smagen.
Dild er også supernemt at dyrke selv og man kan sagtens nå at så en portion i år...
Det lyder bare lækkert. Får helt lyst til stegt fisk til morgenmad.....
ReplyDeleteVi har fryseren fuld af lækker fisk fanget af min onkel. Der må vi lige prøve din panering af og nok også salaten- men remoulade af den hjemmelavede slags, det vil jeg have dertil, sukker eller ej:)
ReplyDelete