19.8.13

LYN-KYLLING I RØD PESTO...



Hverdagsmad må gerne være hurtig mad. 
Men alligevel ordentlig mad -
med smag, strukturer og høj lækkerhedsfaktor. 

Det har kyllingeretten her og så kan den være færdig på 20 min fra der fyres op for panden og til kyllingen hældes i et serveringsfad...

Til 3-4 pers alt efter hullet i maven

1 pk bacon i tern
2 rødløg
3 fed hvidløg
300 g kyllingefilet i tern, strimler eller hva' du ønsker.
1 stor rød peber i strimler
1 bk svampe
1/2 l fløde
2 spsk rød pesto
Friskkværnet peber og måske lidt salt
Et bundt basilikum 

Baconternene ristes sprøde på hed pande. Tilsæt så rødløg i smalle både, fintsnittet hvidløg og svampe og lad det brune i baconfedtet sammen med kyllingestykkerne. 
Hæld fløde og 1 dl vand på panden og kom den røde pesto i. Lad retten koge godt igennem før der skrues ned. 
Lad det hele simre ca 10 min ved middel varme og smag så til med peber og evt en anelse salt. 
Vend det hakkede bundt basilikum i lige inden servering. 

I dag fik jeg blomkålsmos til og pigerne fik pasta. 
Blomkålsris ville også være godt. 

Og en enkel grøn salat eller sauterede bønner til at toppe op med. 
Haps...

No comments:

Post a Comment