11.8.13

SNYDE-GRYDE...





Ind imellem må maden gerne være nem. 
Hurtig at lave og uden alt for mange arbejdsgange. 
Bare engang imellem. 

Til hverdag, når man kommer sent fra job. 
Og også på de søndag, hvor man er dvask og trænger mere til sofa end køkkenleg. 

Man kunne kalde retten her for fast food fra eget køkken. 
Fast and easy peasy...


"Snydet" består af en færdig krydderblanding og et glas købe-salsa, resten er friske fine råvarer og tilbehøret kan varieres i det uendelige. 


Til 4 personer 

3 rødløg
3 peberfrugter
3 fed hvidløg
Olie
500 g kyllingefilet
1 brev mexi krydderi 
1 glas salsa
1 tsk chilipulver
1/4 piske
1 spsk tomatpuré 
Vand
Salt og peber

Løg og peberfrugter skæres i både og brede strimler. Hvidløgene hakkes fint. 
Sauteres i olie ved middelvarme til løg og peberfrugter er bløde, det må gerne tage tid, så "fortættes" smagen. 
Tilsæt så kylling og brun dette af inden de sidste ingredienser tilsættes. 
Skyl salsaglasset med vand, der også hældes i gryden. 

Lad retten putre over stille blus, indtil kyllingestykkerne er møre og saucen kogt ind. 
Smag til med salt og peber...


I dag blev her serveret en mild grøn salat og dampet blomkål til snyde-gryden. 
Man kan også være ekstra festlig og lave nachos og guacamole on the side. 
Almindelige ris til dem, som har brug for det. 
Creme fraiche måske. 
Blomkålsris. 
Grøntsagsbrød til at duppe saucen op med. 

Masser af muligheder, som man jo har tid nok til at lave, når selve retten nu klares med et snuptag og et vrid af et låg på en færdig salsa...


No comments:

Post a Comment