Stærk hjemmelavet tomatsuppe med masser af peber og frisk basilikum.
Vi plejer at få små fuldkornsnudler og gode store brød til og det var der også nogen, der gjorde i dag.
Men ikke mig -
Jeg fik en nybagt Oopsie dobbeltdækker med masser af revet ost og pesto i.
Opskriften på tomatsuppe kan findes på den anden blog, i flere udgaver endda, bare brug søgefeltet.
Tomatsuppe er easy peasy og kan laves meget meget lækkert med få ingredienser.
Husk et lille strø rør- eller kokossukker, som afrunder suppen smukt...
Oste-oopsies lavede jeg sådan her:
1 portion grunddejen fra Jane Faebers bog
0.5 dl ristede sesamfrø
Groftkværnet peber
Gomasio (sesamsalt) eller flagesalt
Revet ost af yndlings slagsen
Pesto
Lav Oopsie dejen, som du plejer, og tilsæt de ristede afkølede sesamfrø.
Klat dejen ud i 8 aflange brød, der drysses med salt og peber.
Bag som beskrevet i bogen.
Afkøl dem let før de smøres med pesto og lægges sammen 2 og 2 om et tykt lag ost.
Sæt dem ind i en hed ovn ca 220 gr i få minutter, indtil osten er smeltet og boblende i kanten.
Server dem straks til en dejlig skål suppe...
suk, allerede suppevejr - heldigvis knuselsker jeg tomatsuppe. jeg stornyder i øvrigt hapsbloggen, og jeg har netop tastet jane faebers bog hjem.
ReplyDeleteDu bliver rigtigt glad for Faebers bog, den er en virkelig dejlig følgesvend på vej ind i et sundere liv.
DeleteMen jeg håber ikke at den får al din opmærksomhed, du må jo gerne fortsat komme her forbi, Linda...
Den anden blog? hvad hedder den?
ReplyDeleteSuppe ser lækker ud og ikke dårligt med sådan en ooopsie dobbeltdækker - jeg er også begyndt at få lyst til varmere og stærkere mad. Hvor belv sommeren iøvrigt af?
Den hedder
Deletehttp://hverkenfuglellerfisk.dk
Og ja - sommeren?!
Den må dæleme gerne komme tilbage. NU...
http://annestange.blogspot.com/2013/07/haps-hvorfor-og-hvordan.html
DeleteDu kan læse lidt om, hvorfor og hvordan jeg "drifter" denne blog lige her, Maria...