Altid jubel, når den er på bordet og vi spiser den til mange forskellige ting.
Den er god til stegt kylling, hakkedrenge, stege, boeuf, grillet lam og frikadeller af forskellig slags.
Er der en rest bønnesalat, så er den supergod som madpakke-element næste dag.
Oprindeligt lavede jeg bønnesalaten med kogt bulgur, den er nu skiftet ud med blomkålsris. Det gør ikke en pind, den er stadig skøn...
500 g haricots verts
3 små rødløg i smalle både
1/2 groftrevet blomkålshoved
Blancher bønner og blomkål hver for sig. Hæld begge dele i en sigte og lad det dryppe godt af, før det blandes med rødløg.
Det er fint nok at blande løgene i, mens bønner og blomkål stadig er lunt.
Dressingen røres sammen af
1 bæger Creme Fraiche 38%
2 spsk mayo
2 spsk fløde
2-3 spsk Maille Provencale
2 fed revet hvidløg
Salt og peber
Hæld dressingen over bønneblandingen og vendt rundt.
Haps...
Kære Anne, tak for inspirationen til hurtig god mad, for du får det til at lyde overkommeligt og det er så dejligt med ideer til hvad vi kan sætte på bordet :-)
ReplyDelete