Bum.
1 pose kokosmel ristes i ovnen ved 200 grader til det er gyldent.
Afkøles let og kommes så op i foodprocessoren, hvor det køres ved høj hastighed, indtil det er flydende.
Det ta'r tid.
Måske 10 min.
Først bliver det smuldret, så bliver det cremet og til sidst tyndt.
Hæld kokosmassen i et rengjort glas med låg og opbevar det i køkkenskabet.
IKKE i køleskabet - så bliver det til beton.
Jeg har rørt mit med græsk yoghurt og spist det til frugt i småstykker.
Jeg har brugt det i kold dip til kylling sammen med lidt chilisauce og yoghurt.
På lune kogte grøntsager.
Som smagsforstærker i sammenkogt ret.
I en olie/eddike dressing.
Prøv det...
Mine tænder løber i vand!
ReplyDeleteLyder lækkert. Har du prøvet mandelsmør? Smager fantastisk - især sammen med friske økologiske Dadler. Ummmm
ReplyDelete