1.7.13

KOKOS SMØR...



Meget nemt og meget godt. 
Bum.

1 pose kokosmel ristes i ovnen ved 200 grader til det er gyldent. 
Afkøles let og kommes så op i foodprocessoren, hvor det køres ved høj hastighed, indtil det er flydende. 

Det ta'r tid. 
Måske 10 min.

Først bliver det smuldret, så bliver det cremet og til sidst tyndt. 
Hæld kokosmassen i et rengjort glas med låg og opbevar det i køkkenskabet. 
IKKE i køleskabet  -  så bliver det til beton. 

Jeg har rørt mit med græsk yoghurt og spist det til frugt i småstykker. 
Jeg har brugt det i kold dip til kylling sammen med lidt chilisauce og yoghurt. 

På lune kogte grøntsager.
Som smagsforstærker i sammenkogt ret. 
I en olie/eddike dressing. 

Prøv det...

2 comments:

  1. Lyder lækkert. Har du prøvet mandelsmør? Smager fantastisk - især sammen med friske økologiske Dadler. Ummmm

    ReplyDelete